Korkeampi voima - Onko sitä olemassa?


Viime aikoina olen yrittänyt käsitellä suhtautumistani korkeampaan voimaan. Hengellisyys on isossa merkityksessä 12 askeleessa. Tärkeää olisi päästää irti itsekeskeisyydestä ja itse pärjäämisen ideasta ja luottaa yhteisön tukeen ja korkeampaan voimaan, sellaisena kuin sen itse ymmärtää.

Yritän luottaa siihen, että elämä kantaa, lopulta kaikki menee hyvin. Mutta silti en saa kiinni korkeamman voiman käsitteestä omassa toipumisprosessissani. Viime aikoina on tullut koko ajan huolta ja ongelmaa toisensa perään ovista ja ikkunoista. Ainakaan kukaan ei ole varmistamassa, ettei harteilleni tule enemmän kuin kestän. 

Sairauksia, taloushuolia, suruja, pettymyksiä, stressiä ja huonoa tuuria. Missä olet, korkeampi voima? Tänään toivo ja ilo ovat uhmaikäisen kiukkukohtauksen jälkeisessä naurussa ja teinin huonossa huumorissa.

Kommentit

  1. Meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa. Usein se kuitenkin tuntuu liialta niin kauan, kunnes olemme selvinneet siitä.
    Korkeampi voima ei itseensä turvaavia jätä eikä unhoita. Siihen on luottaminen.

    Toisinaan tuntuu, että luottaminen on hyppäämistä mereen ilman uimataitoa. Räpiköimistä vailla suuntaa. Aina välillä vajotessa pinnan alle huomaa, että joku vetää jälleen ylös.
    Voimia ja tsemppiä tähän viikkoon 💖

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Addiktion tarkastelua

Kaunan kahleet

Toiset ihmiset ovat tärkeitä toipumiselle